Lokal og erfaren tømrermester i Uvdal

Tømrerbedriften Vidda Bygg AS ble startet i 2019. Navnet Vidda Bygg AS er ikke tilfeldig valgt; Vi holder til i Uvdal, på østsida av Hardangervidda og har mange av oppdragene våre på fjellet. Vårt nedslagsfelt er da naturlig hele Nore og Uvdal kommune og nærliggende områder i nabokommunene.

Øyvind Brandsgård

Daglig leder

Tok fagbrev som tømrer i 1993 etter å ha gått læretida si hos Terje Åstvedt i Uvdal. Jobba for seg sjølv og andre både innenbygds og utenbygds før han sammen med to andre starta Tømrertrioen i 2006. Satt som daglig leder der fram til han gikk inn i Vidda Bygg AS i 2019.
Har også tatt mesterbrev underveis.
Bor i Uvdal og driver med sau på fritiden.

Håkon Knudsen

Tømrer og medeier

Gikk læretida si i Tømrermester Simensen AS og tok fagbrevet der i 2016. Fortsatte i samme firma etter avtjent førstegangstjeneste og ble med over til Vidda Bygg AS i 2019.
Bor på Rødberg

Kristian Nørsterud

Tømrer og medeier

Gikk læretida si i Tømrertrioen AS og tok fagbrevet der i 2016. Fortsatte i samme firma etter å ha avtjent førstegangstjenesten og ble med over til Vidda Bygg AS i 2019.
Bor i Øygardsgrend

Daniel Pedersen

Tømrer og medeier

Gikk læretida si i Tømrermester Simensen AS/Vidda Bygg AS og tok fagbrevet i 2019. Har fortsatt i Vidda Bygg AS etter dette.
Bor på Rødberg

Birgit Lurås

Lærling

Startet som lærling i 2021.
Kommer fra Austbygde i Tinn, men bor for tiden i Uvdal.

Elias Myrann

Tømrer

Gikk læretida si i Vidda Bygg AS og tok fagbrevet høsten 2021. Har fortsatt i Vidda Bygg AS etter dette.
Bor i Uvdal