Lokal og erfaren tømrermester i Uvdal

Tømrerbedriften Vidda Bygg AS ble startet i 2019. Da slo de to tømrermestrene Øyvind Brandsgård og Ole Morten Simensen, begge fra Uvdal, seg sammen og videreførte flere tiår med erfaring fra andre selskaper. Navnet Vidda Bygg AS er ikke tilfeldig valgt; Vi holder til i Uvdal, på østsida av Hardangervidda og har mange av oppdragene våre på fjellet. Vårt nedslagsfelt er da naturlig hele Nore og Uvdal kommune og nærliggende områder i nabokommunene.

Ole Morten Simensen

Daglig leder

Utdannet seg først til lærer, men fant etter hvert ut at tømrerfaget fristet mer. Ble ansatt hos Tømrermester Ole Bjørn Simensen (far) i 2001. Ble i 2011 daglig leder i Tømrermester Simensen AS og var der fram til Vidda Bygg ble stiftet i 2019.
Har underveis tatt fagbrev som tømrer (2006) og mesterbrev (2014)
Bor i Uvdal og driver med ammekyr på fritiden.

Øyvind Brandsgård

Tok fagbrev som tømrer i 1993 etter å ha gått læretida si hos Terje Åstvedt i Uvdal. Jobba for seg sjølv og andre både innenbygds og utenbygds før han sammen med to andre starta Tømrertrioen i 2006. Satt som daglig leder der fram til han gikk inn i Vidda Bygg AS i 2019.
Har også tatt mesterbrev underveis.
Bor i Uvdal og driver med sau på fritiden.

Håkon Knudsen

Tømrer

Gikk læretida si i Tømrermester Simensen AS og tok fagbrevet der i 2016. Fortsatte i samme firma etter avtjent førstegangstjeneste og ble med over til Vidda Bygg AS i 2019.
Bor på Rødberg

Kristian Nørsterud

Tømrer

Gikk læretida si i Tømrertrioen AS og tok fagbrevet der i 2016. Fortsatte i samme firma etter å ha avtjent førstegangstjenesten og ble med over til Vidda Bygg AS i 2019.
Bor i Øygardsgrend

Daniel Pedersen

Tømrer

Gikk læretida si i Tømrermester Simensen AS/Vidda Bygg AS og tok fagbrevet i 2019. Har fortsatt i Vidda Bygg AS etter dette.
Bor på Rødberg

Elias Myrann

Gikk læretida si i Vidda Bygg AS og tok fagbrevet høsten 2021. Har fortsatt i Vidda Bygg AS etter dette.
Bor i Uvdal

Ole Bjørn Simensen

Tømrermester/aktiv pensjonist

Startet etter endt ingeniørutdannelse som daglig leder på Dagali Bygdetiltak tidlig på 1970-tallet. Jobbet der med oppsetting av stav- og lafthytter fram til han startet for seg selv i 1986 (Tømrermester Ole Bjørn Simensen). Ble ansatt i Tømrermester Simensen AS i 2011. Ble med videre i Vidda Bygg i 2019.
Er pensjonist med god margin, men tar på seg småoppdrag uten alt for korte tidsfrister.
Bor i Dagali

Birgit Lurås

Lærling

Startet som lærling i 2021.
Kommer fra Austbygde i Tinn, men bor for tiden i Uvdal.